V rybářství v Chlumci zajišťujeme vše vlastními silami. Chov a zpracování ryb nás baví už dlouhé roky. Za ta léta se ale hodně změnilo a bez moderních technologií by to dnes nešlo. V současnosti využíváme nejlepší a nejefektivnější postupy zpracování, jaké lze u nás mít.
Středobodem toho všeho je náš výrobní závod o celkové ploše 1 000 m2 a právě na jeho pomyslnou prohlídku vás zveme. Víte, jaké všechny procesy tady probíhají?
Jaké kroky zajišťujeme, než jdou ryby do prodeje
- Odšupinování
- Opracování a praní
- Glazování
- Chlazení
- Uzení
- Mražení i rozmrazování
- Vakuování
- Balení a další
Zajímají vás podrobnosti k jednotlivým postupům? Sepsali jsme pro vás kompletní a vyčerpávající popis jednotlivých kroků.
Ryby zpracováváme v souladu s mezinárodními standardy IFS (International Food Standard) a sladkovodní druhy dle české cechovní normy.
Podívejte se, jak to u nás vypadá
-
Filetování kapra
-
Balicí linka pro výrobky do vakua
-
Manipulační koš s živou rybou