Našim zákazníkům nabízíme české ryby a rybí výrobky v nejvyšší kvalitě. Péči ale nevěnujeme jen produktům, nýbrž i přírodě. V kvalitě ryb se odráží naše každodenní péče o rybníky, vodu a okolní krajinu. Přečtěte si, jak ryby chováme, zpracováváme, jak pokračujeme v poctivé práci našich předků z 15. století, jaké sezónní akce právě probíhají a co je u nás nového.
Úpravy ryb (3): Syrové ryby a studená kuchyně
Poznejte kouzlo studené kuchyně a ponořte se do světa přípravy syrových ryb a ryb za studena. Tyto recepty skrývají krásu ve své jednoduchosti, díky které vynikne přirozená chuť rybího masa. Zjistěte, pro jaký druh je vhodná daná technika úpravy, a která ji promění k dokonalosti. Pojďme si představit některé z nich.
Úpravy ryb (2): Tepelné úpravy, které okouzlí vaše chuťové pohárky
Koupili jste si čerstvou rybku, pečlivě ji očistili od šupin, vykuchali a naporcovali. Teď před sebou máte šťavnatý plátek syrového masa, připravený na další fázi. Jak tedy dosáhnout toho, že z něj vytvoříte skutečnou delikatesu? Pokračujte ve čtení a prozkoumejte nejčastější způsoby tepelných úprav ryb, které vám umožní připravit skvělé jídlo.
Úpravy ryb (1): Kuchyňská příprava rybího masa
Nejen správná příprava, ale dokonce i způsob čištění ryby ovlivňuje celkový zážitek z jídla. Zejména pokud jde o mražený kousek. Pokud toužíte po tom, aby byly vaše rybí pokrmy stejně kvalitní jako v předních restauracích, čtěte dál. Připravili jsme pro vás totiž průvodce, díky kterému se stanete mistrem v úpravě ryb.